Dyreredderne

Ta på deg safariklærne! I dette spillet skal du på et oppdrag med barnesafariklubben. Målet ditt er å fylle fotoalbumet med bilder av alle dyrene du finner i jungelen. Du kan krysse jungelen ved å løse oppgaver.

Når du starter på et nivå, må du først velge hvilke oppgavetyper du ønsker å løse. Du kan velge mellom multiplikasjon, divisjon, addisjon og subtraksjon. Deretter kan du velge oppgaveområde og vanskelighetsnivå. Hvis du øver godt nok, vil du snart klare å løse større oppgaver. Vanskelighetsnivået bestemmer hvor raskt vannet vil stige.

For å komme deg oppover, må du først se på oppgaven, og deretter klikke på den øya som har det riktige svaret. For å fullføre nivået må du løse 20 oppgaver og ha minst et gjenstående liv. Du vil miste et liv dersom du svarer feil på en oppgave eller kommer i kontakt med vannet. Vannet vil nå opp til deg dersom du ikke svarer raskt nok! Hvis du fullfører nivået og finner et dyr, kan du ta et bilde av det for barneklubbens fotoalbum.

Du har fullført spillet så snart du har tatt bilde av alle dyrene som du finner i jungelen. Fullfør fotoalbumet ved å legge til alle bildene og gi det til lederen av barneklubben. Lykke til med dette gratis pedagogiske spillet med dyretema for å lære barneskolematte.