Lær aritmetikk og ha det gøy samtidig

Disse mattespillene hjelper deg med å lære aritmetikk mens du har det gøy.
Spillene gjør læring morsommere. Disse barneskolespillene egner seg både hjemme og i klasserommet. Elevene har ofte mulighet til å velge sitt eget nivå, noe som gjør læring morsomt for alle. Spilleren må løse matteproblemer for å komme seg videre.

Gangetabellspill
I Tables Cat må du hoppe fra plattform til plattform og finne ulike ting. Dette tredjeklassespillet starter med 1-gangen og blir vanskeligere. I Tables Pairs må du finne riktig løsning til regnestykket. Det som gjør Tables Pairs enda morsommere er at du kan spille det sammen med andre. Målet er å samle inn så mange par som du klarer. Hvis du spiller enspillerversjonen, må du samle alle parene med så få forsøk som mulig. I Happy Burger skal du selge hamburgere i en restaurant. Du må gjøre ditt beste for kundene. Gjør alle kundene fornøyde. I Multiplication Table Shoot må du treffe det riktige svaret. Ikke glem å treffe ballongene for ekstra poeng hvis du får riktig svar!

Mattespill for førsteklasse
Disse spillene hjelper til med lesing og skriving av tall opptil 100 samt addisjon og subtraksjon av to tall. Du kan øve på førsteklassematte på ulike måter med disse oppgavene og spillene.

Mattespill for andreklasse
Eksempler på andreklassespill er Multiplication Table Shoot, Tables Pairs, Happy Burger og SpuQ Multiplication Tables. Disse gir elevene mulighet til å velge hvilke gangetabeller de ønsker å trene på. Du kan også velge flere gangetabeller.

Spillet kan spilles på mobiler, nettbrett og datamaskiner.