Min Smarte Hest

Beskrivelse av Min Smarte Hest

Sett deg på hesteryggen og legg ut på et matteeventyr i en verden full av hester. Start ved å velge en rytter du skal ut på et eventyr sammen med. Så snart du har gjort deg, kan du velge hvilken hest du ønsker å ri. Gi hesten et navn og start spillet.

Stablene består av mange viktige ting for hesten din. Øverst til høyre kan du se hvor mye energi hesten din har. Nederst til venstre finnes det en knapp for å besøke butikken. Energi er viktig for at hesten skal klare å gjennomføre løpet. Du kan kjøpe ulike ting i butikken for å holde hesten din fin og sprek, som leker og mat. Gi mat til hesten din for å holde energinivået oppe.

Når du starter et løp, må du først velge hvilken gangetabell du ønsker å øve på. For at hesten skal bli raskere, må du svare riktig på multiplikasjonsoppgavene. Du må også unngå hindre langs veien. Hvis du ser et hinder, må du få hesten til å hoppe over det i tide. Svar på multiplikasjonsoppgavene så raskt som mulig og unngå alle hindrene for å komme først i mål. Hvis du kommer på førsteplass, vil du motta mange mynter som du kan bruke i butikken.

Etter å ha deltatt i flere løp, vil du raskt forbedre deg. Når du tror du er god nok, kan du delta i en nasjonal turnering. Hvis du kommer på førsteplass i en turnering, vil du låse opp nye elementer til hesten din.

Bruk mynter du tjener fra løp, turneringer og oppdrag til å kjøpe ting til selve hesten, som sadler og nye hestesko. Lykke til med ditt aritmetiske eventyr og vis alle sammen at du er den beste rytteren!