Ubåtmatte

Beskrivelse av Ubåtmatte

Dette supermorsomme spillet dreier seg om å kjøpe all slags ubåter. Det finnes ulike ferdigheter å velge mellom. Addisjon, subtraksjon, multiplikasjon og divisjon er alle deler av dette spillet.

Du må samle inn oppgaver og deretter gi det riktige svaret. Det er ikke så enkelt som det høres ut som! Du må også unngå alle fiskene. Prøv å samle inn mynter langs veien for å kjøpe nye ubåter.

Sett deg inn i ubåten og dykk dypt for å starte ditt aritmetiske eventyr. Du skal dykke i farlige farvann med ulike matteproblemer som må løses.

Hvis du ønsker å løse en oppgave, må du først samle sammen boblene for å lage oppgaven. Deretter kan du finne det riktige svaret. Hvis du velger feil svar, vil du miste liv. Sjøen har også andre farer, nemlig dypvannsfisker for å være eksakt! Det finnes ulike dypvannsfisker, noe som inkluderer haier, kulefisker, pirajaer og marulker. Hvis du treffer dem, vil du miste liv, så vær forsiktig.

Hvis du ønsker å samle mynter, må du treffe de boblene som inneholder dem eller finne dem i skatter på havbunnen. Du kan bruke myntene til å kjøpe fem nye ubåter. De kalles for Gizmo, Scraber, Marauder, Dolphin, Big Joe og Shark Fin. Disse ubåtene tilbyr mynt- og poengbonuser i tillegg til at de er raskere. Lykke til med dette gratis pedagogiske spillet for å lære barneskolearitmetikk. Dette er et mattespill for første-, andre-, tredje- og fjerdeklasse.